Saxo Bank is persoonlijk sponsor geworden van Haas F1 coureur Romain Grosjean, de Deense bank maakte dit vandaag bekend. Eerder was Saxo Bank sponsor van Lotus F1.

Saxo Bank, de specialist in online multi-asset handelen en beleggen en één van de koplopers op het gebied van fintech, sponsort de Formule 1 sinds 2014. De nieuwe overeenkomst met voormalig bankier en inmiddels Formule 1-coureur Grosjean markeert het derde jaar van een partnerschap.

Kim Fournais, mede-oprichter en CEO van Saxo Bank: Onze overeenkomst met Romain biedt ons een fantastisch platform om belangen en waarden te communiceren naar particuliere beleggers en institutionele klanten wereldwijd. Formule 1 is een sport die perfect bij ons merk past vanwege de voortdurende betrokkenheid bij innovatie en de kracht van technologie die nodig zijn om successen te boeken. Ook zet de sport zich voortdurend in voor de nauwkeurigheid van data, die onmisbaar zijn om cruciale beslissingen te nemen en de prestaties bepalen, evenals de steun van het team op de achtergrond.

Romain Grosjean legt uit: Er zijn veel overeenkomsten tussen Formule 1 en beleggen en handelen. Beide disciplines kennen de druk om de beste resultaten te behalen. Daarachter zit altijd een goede teamgeest waar iedereen zijn eigen expertise inbrengt en samenwerkt voor het succes en de prestaties van het team.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 
lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum
 lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter