SauberSauber begon gisteren aan een driedaagse testsessie op Imola. Jacques Villeneuve legde 63 rondes af met een beste tijd van 1:23.777 en Felipe Massa ging 106 keer rond met een beste tijd van 1:23.485

“Felipe werkte een a�rodynamisch programma af, en vergeleek verschillende voorvleugels.” Zei Jacky Eeckelaert. “Een van hen was een pas ontwikkelde voorvleugel die het resultaat is van ons werk in de windtunnel. Hij probeerde ook nog wat Michelin banden uit voor de GP van Maleisi�. Jacques werkte verder aan het verbeteren van de set-up en concentreerde zich op de tractiecontrole software.”

“Morgen zal Felipe banden testen voor de GP van Imola in april, en verder zal hij ook nog aan de set-up werken. Voor Jacques staat er een simulatie van een race weekend op het programma.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter