Dave Ryan is per direct aangesteld als nieuwe teambaas van Manor Marussia. Ryan werkt al 34 jaar in de autosport en werkte tot 2009 bij McLaren.De afgelopen 6 jaar was Ryan met Von Ryan Racing sports in de Blancpain Endurance Series actief.

John Booth en Graeme Lowdon hebben Manor Marussia inmiddels verlaten. Beide mannen wisten het team deze winter te redden. Ze kunnen echter niet over weg met Stephen Fitzpatrick, de nieuwe investeerder en eigenaar van het team. Juist nadat het team een overeenkomst sloot met Mercedes voor de levering van motoren voor 2016 ontstond een meningsverschil tussen Booth en Lowden, en Fitzpatrick over de toekomst van het team.

Ik heb al veel met Stephen gesproken over het team, aldus Dave Ryan. De basis voor de toekomst is er. Met Mercedes hebben we volgend jaar een hele goede motor. Er is nog veel te doen, en er zijn genoeg uitdagingen. Ik kan niet wachten om de rest van het team goed te leren kennen en te beginnen met mijn nieuwe job.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter