De harmonie die er in de Ferrari renstal heerst moet ten alle tijde behouden worden, laat Rubens Barrichello optekenen. Hij wil niet dat zijn frustratie om de gemiste zevende plaats in Monaco een stoorzender wordt de komende weken. Met 8 Grote Prijzen in haast evenveel weekends gaat de Formule 1 een drukke en belangrijke periode tegemoet.

“Laten we van een mug geen olifant maken, “ zegt Rubens.

Voor velen was de uitbarsting na de race (Michael Schumacher haalde in de laatste ronde Barrichello na de tunnel in, red) een verassing, gezien hij in het verleden meermaals stilzwijgend knikte toen het team het kampioenschap wou veilig stellen.

Jean Todt noemde zijn teleurstelling begrijpelijk. Maar, voegt Barrichello daar aan toe: ‘“Twee jaar geleden zou ik mijn mond gehouden hebben. Maar nu kan ik mijn stem laten gelden, en ik heb er hard voor gevochten. “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter