Het beeld op de foto zullen we volgend jaar ook weer zien. Nico Rosberg zegt ook in 2013 voor Mercedes te rijden. Een ruil met Lewis Hamilton wordt door de Duitser naar het rijk der fabelen verwezen.

Het silly season is in de Formule 1 losgebarsten en allerlei geruchten komen bovendrijven. Zo zou men bij Mercedes Nico Rosberg willen ruilen met Lewis Hamilton om in 2013 met Michael Schumacher en Lewis Hamilton aan de start te verschijnen.

Aan het Duitse persbureau DAPD laat Nico weten volgend jaar niet in een McLaren te rijden. Ik rij volgend jaar gewoon weer voor Mercedes. Het is ook niet zo gek dat de blonde Duitser volgend jaar weer voor de Duitse renstal uitkomt. Rosberg heeft bij het team van Ross Brawn nog een contract voor 2013 en 2014.

Over wie Rosberg volgend seizoen het liefst als teamgenoot heeft is hij duidelijk. Ik zou graag zien dat Michael er nog een jaar aan vastplakt bij Mercedes. Michael en ik kunnen het goed met elkaar vinden en we hebben dezelfde ideeën om het team vooruit te helpen.

Nico sluit zijn uitleg af met een uitspraak over het silly season: Pas als het duidelijk is wat Schumacher, Hamilton en Massa gaan doen, dan zal er een duidelijk beeld ontstaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.