Gerhard Berger heeft grote verwachtingen van Sebastian Vettel. De jonge Duitser, die met Berger werkte tijdens diens Toro Rosso periode, is volgens de Oostenrijkse oud-coureur volwassen geworden. Hij maakt inderdaad nog wel eens foutjes, maar dat is ervaring. Het enige dat hij niet goed heeft gedaan is dat hij Mark Webber nogal onderschat heeft.

Toch is Vettel niet de enige Duitser waar Berger mooie woorden voor over heeft. Want hoewel Nico Rosberg nog nooit een GP won, is hij volgens Berger net zo goed als Vettel. Nico doet niets onder voor Sebastian. Het enige verschil is dat hij nog nooit in een auto heeft gereden waarin hij races kan winnen. Hij rijdt dit jaar vrijwel foutloos, weet overal een juiste set-up te vinden en is Michael Schumacher veelal de baas. Als hij teamgenoot van Vettel zou zijn zou ik niet weten op wie ik mijn geld zou moeten zetten.

Ook Adrian Sutil kan Berger bekoren. Vorig jaar moest ik nog wel eens om hem lachen, maar hij bewijst dit jaar dat hij heel snel is. Ook maakt hij veel minder fouten als toen. Met Rosberg is hij voor mij de revelatie van het seizoen. Over Nico Hulkenberg is de 10-voudig GP winnaar minder te spreken. Het is natuurlijk pas zijn eerste jaar en hij moet de kans krijgen zich te verbeteren. Maar hij maakt meer fouten als Vettel en Rosberg op die leeftijd. Net als Sutil te vaak in de fout ging. Als alles goed gaat kan Hulkenberg echter net zo hard gaan als Barrichello en dat is knap.