Vandaag kwam dan een definitief einde aan een 37-jarige samenwerking tussen Ron Dennis en McLaren, zo liet McLaren weten.

Ron Dennis werd in november van vorig jaar aan de kant geschoven als CEO van McLaren. De 70-jarige Ron Dennis bleeft echter wel bestuurslid en behield zijn aandelen in de McLaren Technology Group en McLaren Automotive.

McLaren liet eveneens weten dat de McLaren Technology Group en McLaren Automotive in de toekomst onder één naam verdergaan: de McLaren Group. Zak Brown werd eerder al aangesteld als nieuwe McLaren-CEO.

Voor Dennis breken nu andere tijden aan. De Brit heeft inmiddels alweer een andere betrekking gevonden.

Ron Dennis is toegetreden tot de zogeheten Defence Innovation Advisory Panel. Een denktank ontsproten uit een idee van Sir Michael Fallon, de Britse defensieminister.

Met een budget van £800 miljoen moet de denktank oplossingen verzinnen in samenwerking met ondernemers en technologie-bedrijven, om maatregelen te nemen ten bate van de nationale veiligheid.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!