Onlangs liet teambaas Gunther Steiner nog weten dat hij niet blij is met zijn coureurs, omdat ze in Engeland weer met elkaar in conflict waren gekomen op de baan.

We krijgen niet bepaald veel positief nieuws over de Amerikaanse deelnemers in de sport.

De laatste races werden geen punten gescoord en in de WK-stand blijft het team alleen het teleurstellende Williams voor. Daarnaast was er voor afgelopen Grand Prix weekend veel gedoe over titelsponsor Rich Energy.

Dan ontstaat er een gevaarlijk tendens voor de staf om in actie te komen. Zo gaat nu het gerucht dat Esteban Ocon Romain Grosjean zal vervangen vanaf Duitsland.

Waarom Grosjean?

Magnussens veertien punten dragen het team. Grosjean heeft pas twee punten gescoord, hoewel dat ook ligt aan het feit dat Kevin Magnussen de Fransman in Spanje een oor aannaaide.

Maar voor de tweede jaar op rij is het de ‘minder ervaren’ Deen die het team draagt. Vorig jaar frustreerde Romain <q.Ericsson hit me! Grosjean zijn teambaas immers ook al regelmatig met bizarre incidenten waarbij goede resultaten in rook opgingen.

Tel daarbij de rare situatie rondom Rich Energy op en je krijgt een soort pressure cooker waarbij er een kop moet rollen.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!