Roken is slecht voor de gezondheid, iets wat ons door de strot geramd wordt door jan en alleman, maar een verstokte roker doen stoppen met roken is moeilijk.

Omdat roken jaarlijks slachtoffers maakt zijn overheden wereldwijd aan het uitzoeken hoe ze de jaarlijkse cijfers van het dodenaantal door roken kunnen verminderen.

Volgens bepaalde gezondheidsorganisaties is reclame van tabaksproducten ��n van de schuldige factoren, laat het nu net deze industrie zijn die massaal geld pompt in onze favoriete sport.

Vanaf 2006 zal het in Europa verboden zijn dat men in Formule 1 met tabaksreclame rondrijdt, maar het blijft niet alleen bij Europa.

Ondertussen hebben al heel wat landen het akkoord van de Wereld Gezondheid Organisatie ondertekend, een akkoord dat ze geen tabaksreclame toestaan.

Voor Ecclestone was dit ��n van de reden om met het Formule 1 naar Azi� en Amerika te trekken, maar groot zal zijn teleurstelling zijn want nu heeft ook Amerika het akkoord ondertekend.
Binnenkort zal ook Pakistan het gebaar van de Verenigde Staten volgen.

Ondertussen zouden al 109 landen het papier ondertekend hebben.

GrandPrix.com

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter