Villeneuve is naar eigenzeggen een nieuw, rustiger mens geworden. Het lijkt erop dat Jacques’ uitspraken worden getest door David Richards. De kampioen van 1997 heeft een vriendelijk gesprek gehad met aartsvijand Michael Schumacher, en hij heeft ook BAR en David Richards vergeven.

Die laatste lijkt dat niet te hebben gedaan. Richards deed namelijk in The Times enkele uitspraken over de toekomst van Villeneuve in de Formule1. Volgens hem is Jacques te oud om een comeback te maken.

“Wanneer je een wereldkampioen bent geweest, dan verwachten mensen dat je terugkeert op hetzelfde niveau. Maar het is moeilijk om competitief te zijn als je een jaar niet in een F1 wagen hebt gezeten.”

“Ik ken rijders die een succesvolle comeback hebben gedaan, maar tegenwoordig hebben we jonge rijders nodig. De jeugd is in, in de Formule1.”

“Jaguar heeft niet meteen de snelste wagen rijden, maar toch kon Jacques Webber niet passeren. Hij heeft dus nog wel wat werk”

“Jacques zal volgend jaar voor niemand een bedreiging vormen.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter