De Australiër Daniel Ricciardo heeft via diverse media laten weten dat hij pas bij aanvang van het ‘Europees seizoen’, laat weten wat hij doet. Dat betekent dat we pas in medio mei zullen weten wat Daniel gaat doen.

Het contract van zowel Kimi Raikkonen als Valtteri Bottas loopt aan het eind van dit jaar af. Daniel Ricciardo sloot een vertrek bij Red Bull niet uit, wat meteen de geruchtenmolen in werking zette.

Zo claimen diverse bronnen dat de ‘Aussie’ een voorcontract zou hebben getekend bij Ferrari. Dat zou betekenen dat Vettel opnieuw de man die hem versloeg in zijn laatste jaar bij Red Bull als teamgenoot krijgt.

Vooralsnog zijn het maar geruchten, maar duidelijk is dat Daniel Ricciardo voor een belangrijke keuze staat.

Bij Ferrari heeft Sebastian Vettel onlangs zijn contract verlengd. Mercedes staat op het punt Lewis Hamilton langer aan zich te verbinden, en teamgenoot Max Verstappen is al verzekerd van een sterk verbeterd contract.

De keuze voor Ricciardo lijkt dus te zijn: Wie wil ik als teamgenoot?


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.