De nieuwe neus van de BMW-Williams FW26 doet heel wat stof opwaaien binnen het wereldje van de Formule, de radicale verandering van het design lijkt in het testwerk zijn vruchten af te werpen en andere teams kijken dan ook ge�nteresseerd toe.

Binnen een paar weken is het de voorstelling van de nieuwe Renault bolide, laat het nu net dat team zijn dat uiterst ge�nteresseerd toekijkt.
Pat Symonds van het Renault team geeft toe dat ze best ook een soortgelijk design zouden willen overnemen, vooral omdat het nieuwe design voordelen lijkt te hebben.

Pat Symonds:

“De Williams lijkt interessant en logisch.
We gaan het binnenkort bekijken in de windtunnel en andere teams zullen dat ook doen, daar ben ik zeker van. We zouden het idee kunnen inwerken op onze 2004 wagen.
Natuurlijk mag je ��n onderdeel niet ge�soleerd bekijken, je moet het hele concept bekijken, anders kom je niet ver.”

We zullen moeten afwachten welke teams de radicale neus gaan na-apen.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter