Pat SymondsFernando Alonso verbaast vriend en vijand door het kampioenschap zo te domineren, maar toch vergeten de meeste mensen dat er nog een tweede Renault rondrijdt. En net daar wringt het schoentje, want de wagen van Giancarlo Fisichella geraakt al drie races op rij niet aan de finishlijn.

De oorzaak is, behalve in Maleisi�, te zoeken bij betrouwbaarheidsproblemen. Ook in San Marino zorgde een probleem achteraan de wagen voor een vervroegd GP einde voor de Italiaan. Pat Symonds weet dat je op die manier geen kampioenschap kan winnen.

“Dit seizoen hebben we acht starts, en drie opgaves. Alle drie hebben ze rechtstreeks of onrechtstreeks te maken met betrouwbaarheidsproblemen. Giancarlo rijdt beter dan ooit, maar zonder twee wagens in de punten kunnen we moeilijk voor de titel vechten.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter