Verstappen deelde al een harde sneer uit aan motorleverancier Renault. Ook de staf van Red Bull Racing stak haar onvrede over Renault niet onder stoelen of banken.

Teambaas Christian Horner viel Verstappen bij en concludeert dat de kwaliteit van de Renault-motor onvoldoende is.

Renault vraagt en krijgt miljoenen voor haar motoren en dan verwacht je meer dan wat we tot nu toe hebben gezien. Vorig weekend was er al frustratie toen we niet een volledige set aan nieuwe onderdelen kregen voor Daniel Ricciardo en dan valt er ook dit weekend een motor uit. Ik verwacht excuses van Cyril Abiteboul, dit kan zo langer niet doorgaan., aldus Horner.

Aan het einde van het seizoen komt er een einde aan een samenwerkingsverband tussen Red Bull en Renault dat twaalf jaar duurde. Red Bull maakt voor volgend seizoen de overstap na de motoren van Honda.

En dat liet Max Verstappen ook weten via Ziggo Sport: Volgend jaar hebben we gelukkig wat anders.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.