De organisatie van de Gamma Racing Day heeft wederom een Formule 1 team weten te strikken voor het evenement. Renault Sport F1 zal met Nico Hulkenberg een demonstratie verzorgen op het TT-Circuit in Assen. De Gamma Racing Day wordt gehouden op 5 en 6 augustus.

Na de demonstraties van Max Verstappen op het circuit park Zandvoort in mei van dit jaar, is het in augustus de beurt aan Nico Hulkenberg om het Nederlandse publiek te vermaken. De Nederlands sprekende winnaar van de 24 uur van Le Mans in 2015 zal een Formule 1 bolide van Renault Sport F1 de sporen geven tijdens het grootste gecombineerde auto- en motorsportevenement van Nederland. Met Renault Sport F1 heeft de Gamma Racing Day wederom een Formule 1 team op het programma staan dat meerdere malen het wereldkampioenschap wist te winnen.

Het is niet de eerste keer dat de Gamma Racing Day wordt opgeleukt met een demo van een Formule 1 team. Het Red Bull Racing team gaf eerder al demonstraties tijdens het evenement, met als hoogtepunt de komst van Max Verstappen tijdens de editie in 2015.

Kaarten voor de Gamma Racing Day zijn gratis verkrijgbaar via de website van het evenement, of in de Gamma bouwmarkten. Wie de bolides die tijdens de dagen in actie komen dichterbij wil zien, kan voor vijftien euro een paddock kaart bestellen.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!