De Indiase autoriteiten hebben onlangs besloten om Dr. Vijay Mallya, eigenaar van Force India, te beperken in zijn uitreismogelijkheden.

Eerder kregen Vijay Mallya en enkele andere bestuurders van Kingfisher Airlines onherroepelijk de stempel van “moedwillige wanbetalers” op verzoek van de overheidsbank United Bank of India.

De overheid is de mening toegedaan dat luchtvaartmaatschappij Kingfisher hoofdzakelijk door mismanagement in de problemen is geraakt. Hierdoor verloren honderden medewerkers niet alleen hun job, maar hebben ze ook nog steeds maanden salaris tegoed.

De rechtbank van Mumbai rechtbank heeft als voorwaarde aan de voormalige miljardair gesteld, dat Vijay 48 uur van tevoren een gedetailleerde routebeschrijving plus twee referenties moet inleveren.

Anders mag hij India niet verlaten!

Met dit besluit wil de overheid laten zien dat niemand boven de wet staat. Ook in India heeft men gezien dat de Indiase entrepreneur maar bleef feestvieren en smijten met geld, terwijl hij voor miljoenen aan belastingen en overige schulden dient te betalen.

bron: Indiantimes.com/TheEconomicTimes/frankyremtlaaat

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!