Red Bull tekent geen beroep aan tegen de tijdstraf van Max Verstappen. Volgens Christian Horner is een beroep vrijwel zinloos.

Ik ben hier absoluut niet blij mee. De FIA is consistent, het hele weekend, en ook vandaag, rijden er coureurs naast de baan. Niemand wordt gestraft, en Max nu plotseling wel. Dit verdiend hij niet. We hebben vorig jaar na Mexico gezegd dat er geen coureurs meer van het podium gehaald zouden worden en dat er naar coureur geluisterd zou worden. Een beroep heeft geen zin, maar hier is het laatste woord nog niet over gezegd.

Het positieve is dat de auto opnieuw erg snel was, in enkele fase zelfs de snelste van de race. Zonde dat Ricciardo moest uitvallen. We moeten deze lijn doortrekken.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter