eerste vrijgegeven beeld van de RB13 van Red Bull Racing

“Mooie auto’s zijn vaak snelle auto’s”

De “Anti Mercedes”. De Rode Stier heeft een raceauto op wielen gezet die indruk maakt. Men zegt: “Een mooie raceauto is een snelle raceauto”.

Vandaag willen wij dat graag geloven. Red Bull kwam voor rijders Daniel Ricciardo en Max Verstappen met een prachtige auto. Deze auto zien, doet in hun kansen geloven. De kracht van het ontwerp zit hem in de vorm van de “schouders” van de auto, de omgeving van de rijder, zogezegd.

Ook de livery -het kleurenschema van de auto- is scherper dan vorig jaar. Het lijkt erop, maar is totaal anders, de rode en gele kleuren zijn feller en het blauw is blauwer.

Het geheel maakt de auto spectaculair krachtig en racey. We kunnen niet wachten op Australië bij het zien van zoveel moois deze week, want ook McLaren en Mercedes kwamen met veelbelovend spul. Renault vlamt in zijn nieuwe jas en Haas en Williams zien er ook knap uit hoor! STR presenteert vandaag om 18:00 uur in Barcelona.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!