Nadat voormalig wereldkampioen Didier Auriol een sabatjaar nam in 2002 ging hij vorig seizoen terug aan de slag bij Skoda. Eerst met de Octavia WRC om dan begin juli te gaan racen met de Skoda Fabia WRC.

D. Auriol is heel lovend over de Fabia WRC. Ze willen met deze wagen het onderste uit de kan halen en zijn nog steeds bezig om de Skoda op en top te krijgen voor volgend seizoen. Het is normaal dat een nieuw model problemen met zich meebrengt en de kinderziektes er eerst uitmoeten vooraleer competitief te zijn. Met o.a. Didier aan het stuur kan dit geen probleem zijn.

Didier Auriol tekende een contract voor twee jaar bij Skoda. De beslissing ligt evenwel niet bij hem, dus moet hij afwachten of Skoda akkoord gaat met de contractverlenging. Didier wil de Skoda Fabia verder doorontwikkelen zodat ze op zijn minst voor enkele WK punten kunnen strijden.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter