Juni 2004, de Grote Prijs van Amerika zal Ralf Schumacher liefst zo snel mogelijk willen vergeten, de broer van Michael Schumacher met een enorme snelheid in aanraking met een betonnen muur in Indianapolis en de Duitser moest al die tijd herstellen van zijn kwetsuren.
Dit weekend zal de Williams piloot weer voor het eerst ten tonele verschijnen.

Ralf Schumacher:

“Ik zal geen schrik hebben. Van de crash kan ik mij niets herinneren, als ik de foto�s bekijk mag ik mij misschien gelukkig prijzen dat ik er nog ben, maar ik zal zeker niets anders doen.
Racen is waar ik van hou om te doen.”

De Duitser heeft nu voor het eerst kennis gemaakt met het Chinese circuit op een scooter en is hongerig om weer te kunnen racen.

Ralf Schumacher:

“Het was gemakkelijk geweest om thuis te blijven, maar ik wou weer komen, natuurlijk zijn er kleine zaken en details waar ik weer moet inkomen, maar het is een ongelooflijk circuit en ik ben er klaar voor.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter