Ralf Schumacher wijst alle geruchten van de hand die beweren dat hij niet aan de start komt van de Grote Prijs van Amerika in anderhalve week tijd.

De Duitser miste al de Italiaanse Grote Prijs, na een zware crash tijdens testritten. Williams leidt nog altijd het constructeurskampioenschap met 4 punten voorsprong op Ferrari.

“Ik vind het best amusant om alle geruchten te horen en te lezen over wie mijn plaats zal innemen tijdens de laatste 2 races, “ zei Schumacher op zijn persoonlijke website.

“Mijn enige commentaar daarop is: nonsens!

Ik doe er alles aan om terug fit te zijn en ik ben ervan overtuigd dat ik in Indianapolis terug aan de start sta. “

 

Ralf Schumacher staat nu vierde in het kampioenschap, maar is uitgeteld in de race om de titel. Hij kan wel nog zeer kostbare punten verzamelen om zijn team terug aan de constructeurstitel te helpen.

Het vreemdste gerucht dat de ronde deed in de paddock was dat Jacques Villeneuve de laatste 2 races komt invallen. Zijn vervanger bij BAR zou dan Takuma Sato heten. Frank Williams was er echter als de kippen bij om dit gerucht te ontkrachten.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter