Ralf Schumacher moet dit seizoen mentaal sterk staan en postief ingesteld zijn dit seizoen, zo vertelde technisch directeur van BMW-Williams aan de Britse zender BBC.

Als hij enige kans wil maken op de titel dit seizoen, moet hij veel consistenter zijn:

“Als de wagen niet super functioneert aan de start van de race, kan het voor Ralf zeer moeilijk worden om toch gemotiveerd te blijven. Hij moet dan de knop in zijn hoofd kunnen omdraaien en eraan denken om de schade voor het kampioenschap zo veel mogelijk te beperken en met het best mogelijke resultaat naar huis te komen.

Ralf weet dat hij dit jaar een kans zal hebben om het kampioenschap te winnen, en hij zal al zijn krachten gebruiken om te proberen die droom waar te maken.

Als Ralf de setup van zijn wagen om de ��n of andere reden toch niet goed krijgt, of het loopt niet lekker in de race, en hij haalt dan nog het podium, dan moet hij kunnen zeggen dat het een goed weekend was. “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter