We zijn aan de helft van het F1 seizoen en dus is het de gewoonte dat het F1-circus neerstrijkt in Frankrijk. Kimi Raikkonen wil een goed resultaat behalen en het liefst de achterstand op WK-leider Fernando Alonso kleiner zien worden.

” Magny-Cours is een technisch circuit met enkele specifieke uitdagingen voor zowel de wagens als coureurs. We hebben een wagen die uitstekend presteert op dit soort circuits, dus hoop ik op een sterke kwalificatie en race. Het circuitoppervlak is vlak en hierdoor zullen we met een lage rijhoogte rijden.  “

” Er zijn nog zoveel punten beschikbaar als in het eerste deel van het seizoen en ik hoop dat ik in Magny-Cours kan starten met het verzamelen van punten. De strijd om het kampioenschap is nog niet voorbij.  “  aldus de strijdvaardige McLaren coureur.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!