Momenteel kent Ferrari-coureur Kimi Raikkonen moeilijke momenten in zijn racecarrière. De afgelopen vier races scoorde de Fin geen enkel punt. De regerend wereldkampioen hoopt dat hij het seizoen alsnog op een positieve manier kan afsluiten.

Ik vind het moeilijk om de juiste woorden te vinden. Of het nu overdag of ‘s nachts een race is, het maakt allemaal weinig uit. Het is in ieder geval zeker niet mijn seizoen.vertelde Raikkonen. In Singapore kwam ik in aanraking met de muur terwijl er nog maar een paar ronden te rijden waren. Ok, ik reed dan niet voor de overwinning, maar ik wilde belangrijke punten scoren voor het team.

De Ferrari-coureur baalt enorm van deze situatie: Het lijkt wel alsof hoe harder ik probeer, hoe slechter het afloopt. Vanaf nu kan ik alleen maar hopen dat we nu een goed weekend zullen meemaken zonder problemen. Ik baal echt onder de huidige situatie. Ik kan het niet uitleggen en er lijkt niets dat ik kan doen om dat te veranderen.

Het spijt me voor het team, want Ferrari doet er echt alles aan om de F2008 te verbeteren. We moeten vooruit kijken naar de drie laatste races en laten we hopen dat we er evenveel mooie weekends kunnen van maken. We weten dat we voldoende snelheid hebben om die races te winnen.