De wereldtitel ging dit jaar Kimi Raikkonen aan zijn neus voorbij. Dit had vooral te maken dat de Fin dit jaar heel wat pech en problemen heeft gehad. Ondanks dat het de McLaren-rijder niet gelukt is om de wereldtitel op zijn naam te schrijven, heeft hij de moed zeker niet verloren en richt hij zich volledig op 2006.

” Als je nu wint of verliest, het hoort erbij. We hebben er alles aan gedaan om beide titels binnen te halen, misschien wel iets te veel zodat de wagen onbetrouwbaar werd.  “ aldus Raikkonen.

” Ik heb dit jaar zeven races gewonnen, Montoya drie. Dit toont toch aan dat we competitief waren.  “ aldus de Fin. De Zilverpijlen boekten daarmee twee zeges meer dan Renault. De betrouwbaarheid liet de McLaren-rijders te vaak in de steek. ” Dat is nu ��nmaal racen, het hoort erbij.  “ vertelt The Iceman.

” We gingen voor beide kampioenschappen, maar hebben het niet gehaald.  “ vervolgt de McLaren-rijder. ” Mijn felicitaties gaan uit naar Alonso en Renault en we kijken uit naar volgend jaar.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!