McLaren-rijder Kimi Raikkonen gelooft nog steeds in de titel. De Fin staat inmiddels 26 punten achter op WK-leider Fernando Alonso, maar de Fin denkt van de Renault-rijder nog te kunnen verslaan.

Raikkonen: ” De titelstrijd is nog steeds gaande, er zijn nog acht races te gaan en dus nog 80 WK-punten te verdienen. Ik ben vastbesloten een goed resultaat neer te zetten in de Duitse GP en mijn achterstand op Alonso kleiner te maken. De MP4-20 heeft zeker voldoende snelheid, we moeten er zeker het maximale uithalen.  “

Norbert Haug, baas van Mercedes, heeft al laten weten dat de Mercedes-motor in Hockenheim betrouwbaarder moet zijn. Haug:  ” We werken aan de snelheid en betrouwbaarheid van de wagens om zowel Kimi als Juan-Pablo, goede resultaten te kunnen behalen.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!