RaikkonenHet Duitse roddelblad Bild brengt de laatste dagen zeer veel Formule1 “nieuws”. Het blad berichte eerder deze week al over een mogelijke switch van Michael Schumacher naar McLaren Mercedes in 2007, en nu ziet Bild Kimi Ra�kkonen naar Ferrari vertrekken.

Volgens Bild heeft de vijfentwintig jarige Fin al in mei een voorakkoord getekend met de Scuderia, hij zou er de nieuwe nummer ��n van het team worden. Volgens Bild komt het nieuws uit een “zeer betrouwbare” bron.

Het is al een tijdje geweten dat Maranello graag Raikkonen wil binnen rijven, onlangs werd Jean Todt nog naar zijn mening over Fernando Alonso gevraagd: “Ik vind een jongeman uit een Duits Engels team een betere keuze.”

Het is natuurlijk de vraag of Ferrari niet zelf het gerucht heeft gelanceerd om de wat vastgelopen onderhandelingen met Michael Schumacher in een stroomversnelling te brengen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter