Na winst in Spanje en Monaco, wil Kimi Raikkonen nu absoluut ook de zege op de Nurburgring, de Fin kijkt alvast vol vertrouwen uit naar komend raceweekend.

Kimi: ” Na het fantastische weekend in Monaco, kijk ik er al echt naar uit om komend weekend terug te gaan racen. De MP4-20 en het gehele pakket zijn goed en ook in Duitsland zullen we competitief zijn. De Nurburgring biedt goede grip en we zullen met een medium aan downforce rijden, dit vanwege de wisselende bochten, rechte stukken en haarspeldbochten.  “

” In dat opzicht is het een totaal ander circuit dan Monaco, en bovendien is de baan veel sneller. Het is een mooie baan om over te rijden en hopelijk kunnen we een spannende race neerzetten voor ons Mercedes Benz thuispubliek.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!