De droom van Kimi Raikkonen is gisteren officieel aan diggelen geslagen. Voor de tweede keer in zijn carri�re (eerder al in 2003) wordt hij vice-kampioen. Maar ook dit keer toont de Fin zich een goed verliezer.

De McLaren-rijder beschikt nochtans wel over de snelste wagen, maar de betrouwbaarheid ervan liet dit seizoen te wensen over en dat heeft de Fin de titel gekost.

” We hebben er alles aan gedaan, maar voordat de race begon wisten we al dat het een enorm lastig karwei zou worden. Het kon niet veel langer op zich laten wachten en vandaag was het zover. Fernando heeft dit verdiend, maar toch kan hij zich maar beter voorbereiden op een flinke strijd voor de rest van het seizoen en volgend jaar. “ aldus de koele Fin na de race in Brazili�.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!