We kunnen ons volgens Red Bull teambaas Tony Purnell maar beter opmaken voor een nieuw Schumacher festijn. Tijdens een lunch met de media zei Purnell: “Er zal ooit een nieuw tijdperk aanbreken, waarschijnlijk wanneer Michael stopt.”

In tegenstelling tot vele anderen denkt hij niet dat de dominantie een slechte zaak is.

 

“Het is ok, want hij is de beste. Volgens Bernie is het goed dat er een legende meedoet, ik zie zijn punt wel.”

Purnell blijft overigens pal achter zijn idee om miniraces in te voeren als nieuwe kwalificatie staan. Volgens hem levert het meer spektakel op voor de toeschouwers.

 

“Ik denk dat Schumacher moet tonen dat hij de beste rijder te wereld is, onder elke omstandigheden. Het publiek vindt het fantastisch wanneer hij zich slecht kwalificeert, omdat het dan interessant wordt. Ik zeg niet dat het systeem alles beter zal maken, maar het was een idee om het spektakelgehalte omhoog te werken.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter