De wedstrijd is gesloten. Na de Grote Prijs van Japan krijgt de winnaar via e-mail bericht dat hij gewonnen heeft. De gesigneerde pet wordt dan overeenkomstig het reglement (zie onderaan) opgestuurd.

Deze pet kan de uwe worden. Dit is een BAR team pet in gelimiteerde oplage, vooraan gesigneerd door Jacques Villeneuve en Jenson Button tijdens de Grote Prijs van Itali� (niet zichtbaar op de afbeelding).

De pet is vergezeld van een certificaat van authenticiteit waarin vermeld staat dat beide handtekeningen echt zijn, en van een label dat bevestigt dat het om offici�le BAR merchandise gaat.

Wedstrijdreglement:

Inzenden is mogelijk tot en met donderdag 9 oktober 20.00u. Inzendingen zijn slechts geldig als beide vragen beantwoord zijn. Inzendingen die later toekomen tellen niet mee. Slechts 1 inzending per deelnemer is mogelijk. Bij meerdere inzendingen telt enkel de eerste. Medewerkers van F1Pits.net zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt persoonlijk via email verwittigd. Uw gegevens worden alleen voor deze prijsvraag gebruikt. U krijgt de pet thuis bezorgt door een koerierdienst, uiterlijk 4 weken nadat u als winnaar werd aangeduid.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter