Pitreporter �n tandarts Jack Plooij goochelt al enkele jaren met microfoon en boor. Het werk voor SBS6 Autosport combineert hij met lezingen en tandheelkundige operaties over de hele wereld.

Hij heeft vanzelfsprekend zijn beroepsgeheim, maar in de pitstraat is algemeen bekend dat SBS verslaggever Jack Plooij (42) altijd zijn tasje met noodvullingen bij zich draagt. Laten we alleen de initialen van enkele belangrijke pati�nten prijsgeven: JV.

Zowel de Nederlandse Formule 1 coureur als de Canadese oud wereldkampioen heeft hij met kiespijn uit de brand geholpen. Het levert de geboren Amsterdammer behalve tevreden pati�nten gewillige gesprekspartners op. Een beetje coureur haalt misschien zijn neus op voor die tientallen andere pitreporters, maar de altijd gebronsde verslaggever uit Bergen op Zoom loop je niet zo maar voorbij. Je kunt hem immers nog eens nodig hebben als je in een ver oord kiespijn krijgt.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter