Vandaag bericht de New Zealand Harald, dat de politie in Auckland, (Nieuw-Zeeland) een onderzoek deed naar het rijgedrag van Lewis Hamilton.
Lewis laat op het filmpje dat hij postte zijn nieuwste speeltje zien.

Hi guys! zegt hij aan het begin van de video; This is my bike for the day. Sick….. Harley Davidson

En even later zien we hoe Lewis Hamilton op de motorfiets rijdt, vermoedelijk door middel van door hem zelf geschoten beelden.

Op grond daarvan startte de politie een onderzoek, maar sloot dat alweer voordat Hamilton het land verliet om zich bij zijn F1-team te melden in Melbourne voor de Grand Prix dit weekend. De politiewoordvoerder verklaarde, dat niet aantoonbaar was of Hamilton de camera in de hand hield, wat strafbaar is, of dat de camera aan de motor was bevestigd, hetgeen wel toegestaan is.

Om half 8 lokale tijd postte Hamilton op Snapchat dat hij gearriveerd was op het vliegveld: “Melbourne, happy to be here.”

Blik hier met ons vooruit op de GP van Australië!

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!