Bij de eerste vier ereplaatsen van de GP van Canada waren niet zomaar drie coureurs met Ferrari aangedreven motoren.

Alledrie de coureurs hadden ervoor geopteerd om slechts twee pitstops te doen. Fisichella had hierdoor al eerder “onverwacht” punten gehaald en ook zonder de diskwalificatie van de Williams rijders was hem dat weer gelukt.

Rubens Barichello hadden ze er bij Ferrari blijkbaar niet zomaar al een paar races met minder pitstops op uit gestuurd dan kopman Michael Schumacher; nu hebben ze dat gewoon aangedurfd met beide rijders in de net afgelopen race.

Slimme jongens h� bij Ferrari. D��rom stonden Michael en Rubens wat verder naar achteren na de kwalificatie trainingen. Kijk maar eens naar mijn verslag van zaterdag over de “vergelijking vrije training 1 en 2”, bij het gedeelte over de “langzamere” Rubens en Michael.  🙂

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter