David Pitchforth zegt dat hij al opzoek was naar een nieuwe werkplek voor hij gisteren werd bedankt voor bewezen diensten. Red Bull stelde gisteren Christian Horner aan als nieuwe teambaas, en ging ook opzoek naar een nieuwe technisch directeur.

Volgens Pitchforth was hij er zich al langer van bewust dat er problemen waren tussen de Engelse en de Oostenrijkse kant van het nieuwe team. Maar er was pas volgende week een vergadering gepland om over de toekomst van het management te spreken.

Momenteel is Pitchforth op verplichte rust gezet tot dat de details van de breuk worden besproken. Hij is nog steeds op zoek naar een job in de Formule1, maar wil niet het eerste beste voorstel aanvaarden. De Brit maakte een goede indruk bij Jaguar, ondanks het feit dat Ford amper geld stak in het team.

“Als er een voorstel komt waar ik alles op de juiste, professionele manier mag doen dan blijf ik in de Formule1.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter