Force India coureur Sergio Perez heeft via Twitter laten weten dat hij zijn sponsorcontract met zonnebrillenfabrikant Hawkers heeft opgezegd. Het contract werd één week geleden ondertekend.

Het Twitter-account van Hawkers liet gisteren na de presidentsverkiezingen in Amerika weten dat de Mexicanen hun zonnebril konden gebruiken om hun betraande ogen te bedekken.
Perez liet in een directe reactie via Twitter weten dat een zeer slechte Tweet te vinden en liet erop volgen, dat hij de samenwerking met Hawkers per direct wenste te beëindigen. Perez laat weten dat hij door niemand zijn land voor de gek laat houden.

Vorige week presenteerde Hawkers nog een “Sergio Perez zonnebril”, wie deze nog wil bemachtigen zal ongetwijfeld snel moeten zijn.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.