McLaren heeft contact gezocht met Sergio Perez. De Mexicaan wordt ook door McLaren gezien als een van de kandidaten mocht Lewis Hamilton vertrekken.

De toekomst van Lewis Hamilton is een veelbesproken onderwerp. De Brit zou McLaren verlaten om bij het team van Mercedes aan de slag te gaan. Mocht Lewis Hamilton dan echt vertrekken bij McLaren dan moet het team uit Woking op zoek naar een vervanger. Paul di Resta werd al genoemd als vervanger van Lewis, maar nu heeft McLaren dus ook contact gezocht met Sauber rijder Sergio Perez. Perez heeft tot nu toe een goed seizoen waardoor de Mexicaan al eerder in verband werd gebracht met Ferrari.

Het gerucht gaat dat McLaren langzaamaan genoeg krijgt van de langdurige onderhandeling met het management van Lewis. Bij McLaren hadden ze nog niet echt een Plan B mocht Lewis Hamilton vertrekken, maar nu lijkt het erop dat het team al aardig wat plannen heeft voor een opvolging. Een overstap van Perez naar McLaren zou Ferrari bijna belachelijk maken. Het Italiaanse team heeft de jonge Mexicaan namelijk in haar Ferrari Drivers Academy zitten, maar lijkt nog geen gebruik te willen maken van de Mexicaan. Luca di Montezemolo noemde Perez nog te onervaren voor Ferrari.

Het is dus nog lang niet duidelijk wie waar volgend jaar rijdt, maar bij McLaren zingen verschillende namen rond. Wij houden jullie op de hoogte van alle geruchten in dit Silly Season.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *