Sergio Perez heeft weer erg veel zin om te gaan racen. De Mexicaan kan niet wachten totdat hij weer in zijn Sauber mag stappen om aan de slag te gaan op het circuit van Spa Francorchamps.

Sergio Perez heeft een uitstekende eerste seizoenshelft achter de rug. De 22-jarige Sauber coureur wist dit seizoen al twee podiumplaatsen in de wacht te slepen en staat momenteel op een negende plaats in de WK tussenstand. Perez hoopt zijn goede vorm uit de eerste helft van het seizoen mee te nemen naar de tweede seizoenshelft.

Over de race op Spa Francorchamps heeft de jonge Mexicaan het volgende te melden: Spa is een vrij ontmoedigend circuit met een grote geschiedenis. Het circuit heeft een eigen karakter. Tegenwoordig zijn er nog maar weinig circuits te vinden zoals Spa, verteld Perez. Ik kijk er erg naar uit om weer op Spa te racen. Ik denk dat dit circuit bij elke coureur wel tot de favorieten behoord.

Ik denk dat het snelle circuit ook goed bij onze auto past, vervolgt Perez. We moeten ervoor zorgen dat dit weekend alles soepeltjes verloopt zodat we de tweede seizoenshelft goed kunnen aftrappen. Perez heeft zichzelf ten doel gesteld dat er in België punten moeten worden gepakt: Ik wil punten mee nemen uit de Ardennen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.