Het begon allemaal zo goed dit seizoen. Pole en een overwinning in Australi�. Giancarlo Fisichella leek op weg naar het beste seizoen uit zijn carri�re. Het mocht echter niet zo zijn. Terwijl Alonso op de wereldtitel lijkt af te stevenen, heeft Fisichella te maken met een lange pechreeks.

Ook in Turkije ging het mis. Tijdens zijn pitstop ging het mis met tanken, waardoor hij zes seconden verloor. Briatore legt uit wat er gebeurde: “Het probleem ontstond doordat de persoon die verantwoordelijk was voor het tanken nieuw was. Degene die dit normaal voor zijn rekening neemt, en die ook veel meer ervaring heeft, zat thuis omdat zijn vrouw aan het bevallen was. Ondanks dit probleem reed Fisichella een goede race en slaagde hij er in om Button achter zich te houden.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter