Paul di Resta is verrast dat Force India zo lang wacht met het bekendmaken van zijn teamgenoot. De Schot wacht nog steeds in spanning af en weet nog niet wie zijn teammaat wordt voor 2013.

Het verrast mij dat er nog steeds geen duidelijkheid is, vertelt di Resta. Het team heeft gezegd te willen wachten tot het juiste moment met de aankondiging. Ik heb dat te respecteren, weet di Resta die hoopt volgend jaar de stap te maken naar de top.

Voor di Resta is het niet prettig dat hij zo lang moet wachten op de aankondiging van zijn nieuwe teamgenoot. Volgens de coureur van Force India beïnvloed deze situatie zijn voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Maar aan het einde van de dag weet ik wat ik moet doen. Ik ben volledig gefocust op wat ik op dit moment moet bereiken.

Ik weet wie de mensen van mijn team zijn, ik weet wie mijn mechanics zijn en ik voel me daar goed bij. Ik ben erg positief gestemd. Ik ben op de fabriek geweest en de vibe daar is goed, aldus Paul di Resta die aan zijn vierde seizoen bij Force India gaat beginnen, waarvan het derde jaar als racecoureur. In 2010 was di Resta al testrijder bij het team van Force India.