Sinds een aantal races blijkt Williams haar oude topvorm weer gevonden te hebben. Het pakket chassis en beresterke BMW motor werkt nu. Met zo’n 25 jaar ervaring naast Frank Williams in de F1, blijft Head voorzichtig over de mogelijkheid dat zij beide titels dit jaar kunnen halen.

“Deze sport heeft een gewoonte om altijd verrassingen op te leveren. Wanneer je denkt dat alles goed gaat, gaat er soms iets fout. Aan de andere kant, als je denkt dat je er niet meer uitkomt, dan valt er ineens iets in je schoot. Dit is geen voorspelbare sport.”

Natuurlijk gelooft hij in de mogelijkheden om beide titels te winnen. Er zijn nog drie races te gaan en alleen over Suzuka maakt hij zich wat meer zorgen.

 

“Uitgaande van de huidige situatie, zou het enige circuit waar we moeite kunnen hebben Suzuka zijn. Michael is daar vaak erg snel. Verder was Ferrari sterk op Silverstone. Silverstone heeft een aantal overeenkomsten met Suzuka.”

Dus we hebben nog werk te doen voor Suzuka. We gaan spoedig weer testen en we zullen ons best doen alles in orde te krijgen.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter