Giorgio Pantano kreeg voor de GP van China te horen dat hij mocht opstappen, Jordan had de Italiaan vervangen door Timo Glock.
De manager van Pantano is allesbehalve blij met deze beslissing van het Jordan Team en overweegt nu Juridische stappen te ondernemen tegen het team van Eddie Jordan.

Lars-Christian Brask, de manager van Pantano:

“het feit is dat een contract en overeenkomsten werden verbroken. Ik los de problemen liever anders op, maar in deze zaak is het een complexe situatie en alle feiten zijn niet vanzelfsprekend voor het publiek.

Het meest voor de hand liggende is dat we naar het gerecht moeten stappen om onze investeringen en piloot te beschermen.
We bereiden nu onze zaak voor en op dit moment laten we het beter bij dit commentaar.”

Pantano werd aan de deur gezet omdat hij steeds trager was dan zijn teammaat, Nick Heidfeld, en ook omdat de Italiaan geen enkel punt wist te scoren voor het team van Eddie Jordan.
De Italiaan moest plaats ruimen voor Timo Glock, deze wist al twee punten binnen te halen.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter