Tot nu toe is 2004 een jaar om snel te vergeten voor Toyota. Het team, dat toch over een zeer ruim budget beschikt, kan desondanks nog geen aansluiting vinden met de top. Zelfs punten blijven voorlopig buiten het bereik van de in Keulen gevestigde Japanners. Geen wonder dus dat Panis er een beetje moedeloos van wordt.

“We hebben een zeer groot team. Maar soms hebben zelfs duizend mensen geen idee wat er moet gebeuren. Gelukkig weet Mike Gascoyne precies wat we nodig hebben om een goede wagen te bouwen.”

Gascoyne is op dit moment bezig met het herontwerpen van de TF104, maar het resultaat, de TF104B, zal nog wel een tijdje op zich laten wachten. Naar verwachting zal de herziene versie pas op Hockenheim aan de start staan. Tot die tijd wordt er nauwelijks wat veranderd aan de huidige wagen.

 

“Het is erg moeilijk om zowel aan de nieuwe wagen als aan de huidige wagen te werken. Ik vrees dat huilen ook niet zal helpen, we zullen geduld moeten hebben.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter