Beide heren rijders Panis en da Matta zijn van plan te laten zien dat niet alleen een Jaguar klauwen heeft, maar dat die ook aan de nieuwe TF104 hangen. Ze willen namelijk op elk circuit competitief zijn. Dat is weliswaar de droom van elke coureur, maar Panis en da Matta zijn er rotsvast van overtuigd dat hun nieuwe bolide hen naar glorierijke tijden zal voeren:

Olivier Panis:

“Het doel voor dit jaar is h��l duidelijk: We willen elke race competitief zijn en dat betekent maar ��n ding: punten scoren op elk circuit. We moeten ook vooruitgang boeken gedurende het seizoen, zodat we in staat zijn om mee te dingen naar podiumposities. Dit jaar willen we de eerste podiumfinish voor Toyota veroveren.  “

De vele jaren ervaring van Panis (de Grote Prijs van Amerika wordt zijn 150e race, red.) kunnen zeker helpen bij het ontwikkelingswerk. Ook da Matta en beide testcoureurs Zonta en Ryan Briscoe zullen duizenden testkilometers afmalen gedurende het seizoen:

Ricardo Zonta:

” Ik ben heel tevreden dat ik dit jaar opnieuw de derde coureur van Toyota ben. We hebben een uitgebreid en diepgaand testprogramma dit jaar, en de uitdaging is om het totaalpakket te verbeteren.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter