Nu de racezitjes vol geraken, is een klein overzichtje misschien wel handig. McLaren, Ferrari, BMW.Sauber en Williams behouden hun coureurs, terwijl Honda, Renault en Toro Rosso nog niets bevestigd hebben.

[b]Vodafone McLaren Mercedes[/b]
– Lewis Hamilton
– Heikki Kovalainen
Als testcoureur blijft Pedro de la Rosa waarschijnlijk aan

[b]Scuderia Marlboro Ferrari[/b]
– Kimi Räikkönen
– Felipe Massa
Als testcoureur blijft rekenen op Luca Badoer en Marc Gené

[b]BMW.SauberF1 Team[/b]
– Nick Heidfeld
– Robert Kubica
Christian Klien blijft de testcoureur

[b]ING Renault F1 Team[/b]
Renault heeft nog geen coureurs bekend gemaakt, al is de grootste kanshebber Fernando Alonso. Ook Nélson Piquet kan blijven. Aan de zijlijn heeft Renault een heel team coureurs klaarstaan: onder andere Lucas di Grassi zou een grote kandidaat zijn, evenals Romain Grosjean.

[b]Panasonic Toyota Racing[/b]
– Jarno Trulli
– Timo Glock
Hoewel nog niet officieel bevestigd, heeft Toyota al laten weten dat ze met beide coureurs door willen gaan. Jarno Trulli heeft nog een contract tot het einde van 2009. Na de Grand Prix van Hongarije heeft ook Timo Glock een hele goeie indruk nagelaten bij het team, en lijken de Japanners met hun huidige coureurs door te gaan.

[b]Red Bull Racing[/b]
– Mark Webber
– Sebastian Vettel
David Coulthard blijft actief binnen Red Bull, onder andere als testcoureur

[b]Scuderia Toro Rosso[/b]
Scuderia Toro Rosso heeft nog geen coureurs bekend gemaakt. Sébastien Bourdais zou zijn zitje kunnen behouden. Ook Takuma Sato wordt aan het team gelinkt, andere kandidaten zijn Sébastien Buemi en Bruno Senna.

[b]AT&T Williams[/b]
– Nico Rosberg
– Kazuki Nakajima
Als testcoureur rekent Williams op de diensten van Nico Hülkenberg.

[b]Honda Racing F1 Team[/b]
Honda heeft nog geen coureurs bekend gemaakt. De grootste kanshebbes zijn Jenson Button en Rubens Barrichello. Ook Fernando Alonso wordt genoemd als kandidaat om in te stappen. Andere kandidaten zijn onder andere Anthony Davidson en Takuma Sato.

[b]Force India F1 Team[/b]
Force India heeft nog geen coureurs bekend gemaakt. Het team zou willen doorgaan met beide coureurs Fisichella en Sutil, zo hebben ze in de zomermaanden laten weten. Ook is er sprake dat Force India zou overschakelen naar Honda-motoren, in die deal zou dan ook Takuma Sato als vaste coureur zitten. Dit is echter nog niet meer dan een gerucht.

By peter