Cristijan Albers heeft in de zevende wedstrijd van het Duitse Toerwagenkampioenschap DTM in Oschersleben opnieuw geen punten behaald. In zijn Mercedes finishte de Nederlander als twaalfde. Ook vorige week op de Nurburgring bleef hij puntloos.

In de strijd om de titel verloor Albers opnieuw terrein op Mattias Ekstr�m, die hem vorige week van de eerste plaats verdrong. Ekstr�m eindigde zondag als vijfde en heeft nu 51 punten, Albers 42. Albers’ teamgenoot Gary Paffett naderde hem met zijn vierde plek tot twee punten.

De zege in Oschersleben ging naar Tom Kristensen. De Deen behaalde zijn eerste succes in het DTM met een Audi. Hij eindigde voor de Duitsers Martin Tomczyk ook Audi en Manuel Reuter met een Opel. Albers kon niet meedoen om de ereplaatsen na een straf omdat hij over de witte lijn van de boxuitgang was gereden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!