Als we Frank Williams mogen geloven dan zou David Coulthard en Red Bull Racing wel eens de verrassing kunnen worden van het 2005 seizoen.
right
Frank Williams: De Red Bull wagen ziet er goed uit. De wagen is snel, we zullen er rekening moeten mee houden.
Het is een zeer goede wagen en Mateschitz en Marko zijn harde mensen en zij zullen er voor gaan.

Met David Coulthard binnen te halen heeft Red Bull een goede zet gedaan, Coulthard heeft de nodige ervaring en zal de nodige know how hebben om het team te helpen.
Op Michael Schumacher na is Coulthard de piloot met de meeste zeges op zijn CV en de Schot kan terugblikken op een loopbaan bij topteams zoals McLaren en Williams.

Frank Williams: Je kan David niet op dezelfde hoogte zetten als Michael Schumacher, maar hij kan een wereld van verschil betekenen voor Red Bull Racing, hij is de juiste man op de juiste plaats.

Enkele dagen geleden konden we nog vernemen dat Red Bull een krachtbon zal hebben met de nodige paardenstal, de nieuwe Cosworth motor zou goed zijn voor een stal van 910 paarden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter