Volgend jaar zal Juan pablo Montoya zijn plaats opeisen bij het McLaren team, Montoya verlaat het Williams team, grotendeels omdat hij denkt dat zijn teammaat bij Williams een voorkeursbehandeling krijgt.

Patrick Head:

“Montoya wil graag het gevoel hebben dat alles rond hem draait.
Ik weet niet of hij zal krijgen wat hij wil bij McLaren.”

Frank Williams van zijn kant verwacht dat R�ikk�nen en Montoya een heus gevecht zullen leveren voor de rol van het nummer 1 binnen het team.

Frank Williams:

“Volgens mij hebben ze beiden een gelijkaardige niveau van prestaties en ze hebben beide een fenomenale wagen controle.
Het is natuurlijk om te denken dat Kimi erg goed is omdat hij bij een ander team zit en je vreest steeds je tegenstander.

Ik weet niet wat zijn sterke punten en ik weet ook niet wat zijn zwakheden zijn, maar ��n ding is zeker, hij is ongelofelijk snel.
Langs de andere kant kan je hetzelfde zeggen van Juan en hij heeft de gewoonte om zaken te doen die je niet verwacht, hij heeft ook de gave om kansen te zien voor het inhalen waar niemand anders die ziet.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter