Daniel Ricciardo heeft een nieuwe weddenschap!

Vorig jaar sloot Daniel Ricciardo met de toenmalige teambaas Cyril Abiteboul een weddenschap: als Ricciardo op het podium kon komen, moest Abiteboul een tatoeage laten zetten.

Tot op heden is het ons niet bekend of Abiteboul zich aan de afspraak heeft gehouden. Na 2020 verlieten beide mannen het team van Renault dat nu verder gaat als Alpine.

Maar nu heeft de Aussie een nieuw slachtoffer gevonden.

Zak Brown van McLaren zal geen tatoeages als ‘straf’ laten zetten, maar de Amerikaan heeft wel een passende een beloning voor Ricciardo op het oog.

Dale Earnhardt Sr, één van de grote namen in de sporten, is een grote inspiratiebron voor de Australiër, zelfs de keuze voor het racenummer 3 (hetzelfde nummer als Earnhardt) is deels te danken aan de NASCAR-coureur.

Laat Zak Brown nu een Chevrolet Monte Carlo NASCAR uit 1984 bezitten. Dezelfde die Earnhardt gebruikte in de NASCAR. Als Ricciardo McLaren op het podium kan krijgen, mag hij een keer deze Monte Carlo uitlaten en daarmee in een stukje geschiedenis van zijn held rijden.

Voor Daniel natuurlijk een hele eer.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!