Op donderdag 23 juni van 18.30 uur tot 19.00 uur is er bij GPworld in Breda een meet & greet met de Nederlandse Formule 1 coureur Christijan Albers.

Bij de meet & greet bestaat de mogelijkheid om een handtekening te vragen of om met de Minardi Formule 1 coureur op de foto te gaan. Voor de gelegenheid zal er een groot aanbod van Christijan Albers merchandise beschikbaar zijn, die meteen na aankoop gesigneerd kunnen worden.

De meet & greet wordt in samenwerking met het management van Christijan Albers georganiseerd. Iedereen is welkom vanaf 18.30 uur bij GPworld aan het van Coothplein 14 te Breda.

Eigenaar Danny de Heer licht toe: “Het is toch uniek om ��n van die 20 Formule 1 coureurs op bezoek te krijgen in de winkel. Een goede mogelijkheid om Christijan een steuntje in de rug te geven, aan de populariteit van Albers zal het niet liggen!”

Voor meer informatie bent u van harte welkom aan het van Coothplein 14
of scheur snel naar de website van GPworld.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter